Eksperdid - Study with google

Meie digieksperdid

Digiareng.ee on õppeplatvorm, mis toob sinuni “Õpi koos Google’iga” eestikeelse tasuta koolituste sarja digioskuste arendamiseks.
Sari on osa Google’i ülemaailmsest koolitusprogrammist “Grow with Google”, mille eesmärk on parandada ettevõtete ja elanike digioskusi.

Liis Laisaar
Holini

Liis on Google reklaamide seeniorspetsialist agentuuris Holini. Tema põhitööks on eri suuruses ettevõtete turundamine Google Adsi poolt pakutavate võimaluste abil. Selle kõrvalt on ta oma kogemusi jaganud ka mitmetel seminaridel ning loengutel.

Google Adsi ja analüütika agentuur Holini on nõutud partner kohalikele ja rahvusvahelistele ettevõtetele, kes hindavad andmete täpsust ja tulemuste mõõdetavust ning soovivad Google Adsist kui turunduskanalist maksimumi välja võtta.

Tule õpi koos Liisiga, kuidas võimalikult kasumlikult alustada YouTube’i reklaamidega.

Karl Pae
ePPC Digital

Karl oli esimene eestlane, kes asus tööle Google’i Euroopa peakontoris 2008. aastal. Täna juhib ta Google’i reklaamidele spetsialiseerunud agentuuri ePPC, mis haldab Eesti ja Soome suurimaid reklaamijaid ning mille turg ulatub üle 30 eri riigi.

Digiagentuur ePPC on juhtiv ekspert nii Eestist kui ka mujalt riikidest välisturgudele sisenemise teemadel. ePPC fookus on eksportivad ettevõtted, kelle käive eksportturgudelt tuleb suuresti läbi Google’i reklaamide.

Tule õpi koos Karliga erinevaid võimalusi, kuidas laiendada oma müüki uutele turgudele!

Jenny Tupits
Vivid Studio

VIVID Creative Content Studio juht ja videoturunduse strateeg Jenny Tupits on varasemalt töötanud Südameapteegi digiturunduse spetsialistina ning vabakutselise sisuturundajana. Jenny klientide seas on olnud L’Oréal, Arsenal FC, Aatriumi Sisutuskaubamaja, Confido Meditsiinikeskus, PLM Group, Leigo Järvemuusika ja Agapics (Hallmarki esindaja Baltikumis).

VIVID Creative Content Studio on loovagentuur, kelle fookusteks on digikampaaniad, videoturundus ja sotsiaalmeedia. Agentuuri teenused hõlmavad strateegiat, loovlahendusi, videoproduktsiooni, reklaamkampaaniaid ja mõjuisikute koostöid YouTube’is, Facebookis, Instagramis ja TikTokis.

Tule õpi koos Jennyga videoturundust ning avasta Youtube’i võimalused tõsta esile sinu äri.

Ann-Christiin Kerner
Google

Tule õpi koos Ann-Christiiniga, kuidas Google otsingumootor efektiivselt enda kasuks tööle panna!

Lauri Tankler
Riigi Infosüsteemi Amet

Lauri on aastaid Riigi Infosüsteemi Ametis juhtivanalüütikuna Eesti ja maailma küberintsidentide kohta teinud kokkuvõtteid ning nende trendide pealt omakorda korraldanud ennetuskampaaniaid nii eraisikute kui ettevõtete suunas. Nüüd hakkab ta üles ehitama üht uut osakonda teaduse, arenduse ja ettevõtluse valdkonnas. Eesmärgiks on siis innustada Eesti ettevõtteid ja Eesti ühiskonda toimetama küberturvalisemalt.

Pikalt ajakirjanikuna töötanud, muu hulgas ka Ameerika Ühendriikides telekorrespondendi ametit pidanud Tankler on oma karjääri jooksul pidevalt keerulisi teemasid lugejatele, vaatajatele ja kuulajatele lihtsas keeles lahti seletanud.

Kuna küberturvalisus tähendab igapäevast võitlust kas kurjategijatega, trollidega sotsiaalmeedias või lihtsalt inimliku lohakusega, siis on oluline rääkida ohtudest samuti sellisel viisil, et sellest oleks päriselt kasu – mida paremini saavad inimesed küberohtudest aru, seda paremini oskavad nad ennast ja oma äri kaitsta.

 

 

Andrus Kiisküla
Tallink Grupp

Andrus on digiturundaja, turunduskonsultant ja koolitaja, kellel on praktiline kogemus üle 15 aasta. Selle aja jooksul on digiturunduses ja erinevatel platvormidel palju muutunud, pakkudes järjest paremaid võimalusi oma sõnumit vormistada, seda täpselt sihtida ning hiljem mõõta iga tegevuse tasuvust.

Praktikuna on ta loonud keerukaid täpselt sihitud kampaaniaid, koolitanud gruppe ja üks ühele konsulteerinud eri suurusega organisatsioone.

Tema teadmised on oma strateegias töösse pannud nii väikesed MTÜd, mitmed e-poed, turismiettevõtted, avaliku sektori asutused, kinnisvaraarendajad, tööstuslikud droonitootjad, suure telekomini välja.

Suurkliendina töötab Andrus otse ka Google’i, Facebooki ja Adobega, olles kursis parimate praktikatega ja uute trendidega tihti enne, kui need massidesse jõuavad.

Tule õpi uusimaid trende digiturunduses, pane sotsiaalmeedia oma ettevõtte jaoks tööle ning õpi looma digiturunduse strateegiat koos Andrusega!

Raido Tamar
raidotamar.ee

Raido on kogenuim SEO spetsialist Eesti turul, kelle peamiseks tegevuseks on e-kaubanduse lahenduste otsingumootoritele optimeerimine ja mahukate veebilehtede analüüsimine. Raido klientide nimekiri ulatub suurtest e-kaubanduse ettevõtetest nagu Hansapost, Rahva Raamat, Home4you kuni Telia, IF Kindlustus, Õhtuleht. Ta on pakkunud SEO teenust enam kui 10 aastat ja teostanud 300+ SEO projekti.

Selle aja jooksul on Raido katsetanud loendamatul hulgal erinevaid strateegiaid, nippe ja lahendusi, et saavutada parimaid tulemusi. Koolitusel jagab ta teadmiseid ja kogemusi, mis on toonud edu teiste Eesti ettevõtete jaoks.

Tule õpi koos Raidoga, kuidas oma ettevõte SEOga otsingutes esile tõsta!

„Mulle meeldis, et koolitused tutvustasid mitmeid lihtsaid tööriistu, mida väikese tiimiga ettevõte saab kohe kasutama hakata. Sain ka palju kasulikke lisaallikaid, et meile vajalike teemade kohta põhjalikumalt uurida ja süvitsi edasi tegeleda.“

Kaia

Metalliekspterdid, Harjumaa

    Liitu uudiskirjaga